Jsem momentálně na dovolené v odlehlých horách. Mapy vám přijdou okamžitě po zaplacení POUZE V PŘÍPADĚ PLATBY KARTOU PŘES PAY PALL. Pokud zaplatíte převodem, může trvat odeslání mapy i několik dnů, než se dostanu na signál.

Azory: mapa 100+ míst, co vidět

139 

🌍Objevte krásy Azorských ostrovů São Miguel, Corvo, Flores a Pico s mojí podrobnou mapou, která obsahuje 100+ turistických, ale i tajných míst na Azorech.

Kategorie: , Štítky: , ,

Popis

Prozkoumejte deset kategorií mapy

Tato mapa Azorských ostrovů zahrnuje všechny významné i neobjevené turistické atrakce, které tyto ostrovy nabízejí, včetně vyhlídek, pláží, turistických stezek, urbex míst, vodopádů, horkých pramenů, restaurací a ubytování včetně kempů. Perfektní pro plánování vaší dovolené.

Pohodlný přístup

Vše, co potřebujete k zobrazení této mapy, jsou Google mapy ve vašem prohlížeči nebo aplikaci. Kdykoliv otevřete mapu, uvidíte její nejaktuálnější verzi, plnou tipů a osobně ověřených doporučení. Po připsání platby vám přijde email s možností stažení pdf, kde najdete odkaz a návodem jak na to.

Pokud zaplatíte přes PayPal email s pdf obdržíte okamžitě. Pokud zvolíte bankovní převod, snažíme se email odesílat do několika hodin, nejdéle ale do 48h po připsání částky.

Co získáte

  • Ušetřený čas: Zapomeňte na dlouhé hodiny plánování. S mou mapou objevíte to nejlepší z Gruzie efektivně a s radostí.
  • Skryté poklady: Díky mým tipům a doporučením se dostanete na místa, která zůstávají mimo běžné turistické trasy.
  • Neustále aktualizované informace: Moje mapa je živý organismus. Nová objevy a aktualizace přidávám průběžně, abyste měli vždy k dispozici ty nejčerstvější informace.
Nepotřebujete platit za 100+ míst? Přečte si článek s tipy na 15 míst.  

Udělejte první krok k nezapomenutelné dovolené s mojí mapou Azorů! 🌴🏞️🌊